OBRIM PRE-INSCRIPCIONS PEL CURS 2020-21

Arriba el setembre i és hora de començar el curs 2020-21. 

Aquest últim curs ha sigut excepcional, no hem pogut acabar el curs com haguéssim volgut, malgrat tot, estem molt contents/es i valorem positivament les activitats que hem realitzat aquest estiu.
Amb el mateix entusiasme, tenim ganes de començar aquest nou curs 2020-21 i és per això que obrim les pre-inscripcions. Teniu fins el 23 de setembre per omplir el formulari.

Aquesta pre-inscripció és per als infants i joves que el curs passat ja eren escoltes de l’agrupament.

Aquesta pre-inscripció és per als infants i joves que el curs passat no eren escoltes de l’agrupament. Omplir el formulari no assegura una plaça a l’entitat, a partir del 23 de setembre us farem arribar si heu entrat o no al Torxa.

  • BAIXES I ALTRES QÜESTIONS

Si algun membre de l’entitat es vol donar de baixa, demanem que ho notifiqui a través d’aquest correu. Per a qualsevol dubte o aclariment sabeu que podeu contactar amb nosaltres.

D’aquí poc el Departament de Joventut ens farà arribar tots els protocols que haurem de seguir les entitats de lleure. El més aviat possible, us farem arribar tota la informació sobre l’inici de curs i tots els protocols i adaptacions que utilitzarem.

Desitgem que tingueu una bona tornada a l’escola, ens veiem aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *