CARNESTOLTES 2019

No et perdis la sortida més extrambòtica! 

Passa dos dies amb totes les branques de l’agrupament a una casa de colònies! L’objectiu d’aquesta activitat és celebrar el carnestoltes, i per això aprofitem per disfressar-nos ben originals al joc de nit! 
La sortida de carnestoltes serà els dies 9 i 10 de març. (A igualada el carnestoltes es celebra el cap de setmana anterior, 2 i 3 de març)
Encara no sabem on realitzarem la sortida, ja que com que a l’última sortida es van apuntar molts escoltes no ens agradaria confirmar en una casa que te poc límit de places i desprès haver de dir a infants que no poden venir. Per aquesta raó, tot i que sabem que encara falten dos messos ens agradaria saber amb quants escoltes podrem comptar per la sortida, ja que si s’apunten pocs infants si que comptarem amb la casa amb poques places. El que si que us podem confirmar és que les diverses cases on hem solicitat la sortida estan aprop (anoia-bages-penedès…) i que el preu de la sortida serà d’uns 35€


Per poder-vos apuntar a la sortida nomès heu d’omplir el següent formulari Teniu fins el dimecres 6 de febrer per omplir-lo, no ho deixeu per l’últim dia. 
No acceptarem cap inscripció fora de termini.


Esperem que ho hagueu entès, qualsevol dubte o problema no dubteu a comanetar-ho, un cop sapiguem on realitzem la sortida us enviarem un full amb tota la informació  (programació, casa de colònies, que portar..)  i us donarem una data per realitzar el pagament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *