Caminada solidària

Des de l’Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà, ens han fet arribar una iniciativa que han près ells conjuntament amb l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí de l’Anoia i ens conviden a tots a participar-hi.

El diumenge 29 d’octubre organitzen una *caminada solidària* a Igualada. La caminada començarà a les *9 h* del matí a l’amfiteatre de l’Estació Vella i tindrà un recorregut d’uns 10 km pel voltant d’Igualada. Cada participant a l’inscriure’s podrà aportar voluntàriament la quantitat que consideri. Durant la caminada es repartirà esmorzar als participants i un petit obsequi.

La caminada, vol servir per visualitzar el conflicte del Sàhara Occidental, donar-lo a conèixer i recollir fons per finançar la compra de dipòsits d’aigua per famílies que viuen als camps de refugiats de Tindouf. Recordem que el Poble Sahrauí es troba exiliat en camps de refugiats al mig del desert del Sàhara, a Algèria, des del 1975, és a dir des de fa 42 anys. És així ja que després de la mort del dictador Franco, Espanya va abandonar el territori permetent-ne així l’ocupació per part de l’Estat Marroquí que des de llavors ha dividit el territori amb un mur de més de 2700 km i explota sense cap mena de control els recursos naturals del Sàhara Occidental.

Us animem a tots a anar-hi i així tenir mes eines per a sensibilitzar-nos del què passa a altres llocs del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *