Aquest dissabte, et necesitem!

Per a l’Agrupament Escolta Torxa, aquest primer trimestre ha estat l’inici d’un curs amb molts canvis. Ja des del setembre, després d’acomiadar l’antic local, que ha acompanyat a l’entitat durant més de deu anys, van començar el trasllat cap a al nou cau, l’Ateneu de Xauxa, al barri del rec.

Després d’un trimestre d’adaptació, han quedat molt satisfets amb aquest nou espai, però encara no està tot enllestit. El nou local no és prou gran per guardar tot el material de l’entitat, i una bona part encara està al cau antic. Davant d’uns preus de lloguer molt alts per a una entitat sense ànim de lucre, i la manca d’espai, l’ajuntament es va comprometre a proporcionar al Torxa un espai on poder guardar el seu material abans de Nadal. A pocs dies perquè s’acabi el trimestre, però, l’ajuntament, lluny de complir la seva paraula, ha retardat la data fins a final de curs. Així, el Cau es veu obligat a fer un trasllat provisional a un espai alternatiu cedit per una família pertanyent a l’entitat, el pròxim dissabte 21 de desembre a les 9h del matí. Per poder realitzar el trasllat el més ràpidament i eficaçment possible, han demanat a tothom qui vulgui ajudar tantes mans com sigui possible, així com cotxes, remolcs, furgonetes…

Malgrat els problemes logístics, com ja és habitual, per acabar el trimestre el passat pont de desembre tot l’Agrupament va carregar les motxilles per anar a passar fora el cap de setmana. Enguany, els Campaments de Nadal van ser a la casa de colònies La Carral, al Solsonès. Allà, els escoltes, petits i grans, van poder gaudir d’uns dies de desconnexió envoltats de natura i tranquil·litat. Els infants van poder descobrir els entorns de la casa, combatre el fred amb cants i balls, fer jocs, tallers… A més, el segon dia, la boira no els va impedir anar d’excursió fins al poble de Freixinet, passant pel mirador de Sandiumenge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *