Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

L’A.E.Torxa se’n va d’excursió a Collbàs

El passat dissabte dia 15 d’octubre, els escoltes de l’Agrupament Escolta Torxa vam anar d’excursió a Collbàs. És una sortida que tots els membres de l’Agrupament realitzem cada any a l’inici de curs, i que serveix per conèixer millor als nostres amics i amigues tot fent activitats.

Ens vam trobar tots al cau (Carrer del Bruc), i aprofitant el bon dia que feia, ens vam posar a caminar tots junts cap als Dipòsits de Vilanova del Camí. Un cop allà, vam fer una parada per esmorzar i així agafar forces, ja que tot seguit, va començar la gimcana que ens portaria a Collbàs.

L’activitat consistia en trobar un excursionista que s’havia perdut. Ens vam dividir en grups, i pel camí ens vam trobar diferents activitats i pistes, que ens van ajudar a resoldre el misteri. Ho vam aconseguir!

Un cop a Collbàs, vam dinar i després encara ens va quedar una estona per jugar i aprofitar el dia. Per tornar cap a Igualada, vam passar per Montbui, on vam parar a berenar. Finalment, vam seguir fins al cau, on ens esperaven els pares i mares.

Així doncs, vam passar un dia genial, amb tots els companys i companyes de l’Agrupament, fent activitats i envoltats de la natura.

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.