Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

L’A.E. TORXA CELEBRA LA CASTANYADA

Els passats 7 i 8 de novembre els Castors i les Llúdrigues,  els Llops i les Daines, els Ràngers i les Guies, els Pioners i les Caravel·les, els Ròvers i els monitors i monitores vam celebrar la Castanyada a Vilanova de Prades, a la casa Can Català.

Escoltes i monitors vam passar dos dies plens de diversió gràcies a les activitats, els cants i el joc de nit. Vam jugar i córrer molt ja que vam haver d’investigar pel poble per trobar la clau de la casa de colònies. També vam poder ajudar a la Castanyera a crear una poció màgica per salvar-la del malvat Halloween i vam tenir l’oportunitat d’ajudar-la a obrir la seva motxilla, que havia quedat tancada amb un candau amb la clau perduda. A més, vam ajudar-la a decidir a quina filla deixava el negoci de les Castanyes.

El diumenge, per acabar la sortida amb bon regust de boca, vam fer un dinar amb els pares dels escoltes, que va ser cuinat pel Clan de Ròvers de primer any. Després de dinar, mentre menjàvem les castanyes i bevíem el cafè preparat per l’APIME (Associació de Pares i Mares d’Escoltes), vam fer un joc amb els pares per aconseguir, gràcies a diferents proves, els ingredients per fer un panellet.

Un cop acabat el dinar, els escoltes van marxar a casa a descansar després d’haver passat dos dies molt intensos i plens d’activitats.

La Castanyada ha estat la primera sortida de dos dies de tot l’Agrupament que hem realitzat aquest any. Ara comencem a preparar els Campaments de Nadal amb molta energia i il·lusió!

Sempre a punt!

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.