Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

L’A.E. Torxa se’n va a Collbàs!

El passat dissabte 10 d’Octubre, tots els membres de l’Agrupament Escolta Torxa vam anar d’excursió a Collbàs. És una sortida que realitzem cada any a principi de curs, amb tots els membres de l’Agrupament, des dels més petits fins els més grans. Aquesta sortida, a part de fomentar el respecte a la natura i cap als companys, serveix per conèixer molt millor els amics i els nous nens i nenes del cau.

El recorregut va començar al cau (Carrer del Bruc), passant pel Rec, Montbui, i arribant a Collbàs. A Montbui però, vam fer una parada per esmorzar i en aquest moment va aparèixer un científic amb una poció màgica de color verd que ajudava a agafar forces per continuar el camí i, per tant, tots els escoltes en van fer un glop. Aquesta història és part de la trama de l’animació, que ben aviat va continuar a Collbàs.

Així doncs, un cop vam arribar a l’església de Collbàs, va tornar a aparèixer el científic. Malauradament, la poció que ens havia donat no era la correcta, sinó una que ens va convertir en amebes i a causa d’això va començar un joc que ens anava transformant cada vegada en un ésser superior, passant per crancs, sargantanes i pingüins fins a tornar a ser éssers humans. Finalment, tots els escoltes vam aconseguir arribar al nostre objectiu.

El camí de tornada va ser molt ràpid, per això vam aprofitar per fer una parada a la Font del Cargol i així berenar abans d’arribar a les set del vespre al cau, hora en que ens havien de recollir els pares.

En definitiva, va ser un gran dia on monitors, monitores i tots els escoltes ens ho vam passar d’allò més bé i ens va fer encarar el nou curs amb moltes ganes!

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.