Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

L’Agrupament Escolta Torxa està a punt per començar el nou curs

S’acosta l’octubre i l’Agrupament Escolta Torxa està a punt per començar el nou curs. Enguany farà 44 anys que l’agrupament es mou en el món de l’escoltisme; un món on es fomenta una manera diferent d’educar, donant importància a l’adquisició de valors, el treball en equip i el respecte a la natura tot combinant-ho amb jocs, dinàmiques, tallers, excursions i tot tipus d’activitats.

L’A.E. Torxa és una associació sense ànim de lucre coordinada per monitors voluntaris; està vinculada als Maristes Igualada i, conseqüentment, al CMS (Centre Marista d’eScoltes). S’organitza per branques, que són les següents: Castors i Llúdrigues (8-9 anys), Llops i Daines (10-11 anys), Ràngers i Guies (12-13 anys), Pioners i Caravel·les (14-16 anys) i Ròvers (17-18 anys). Durant el curs, les branques es troben cada dissabte de 16-19h al Col·legi Maristes Igualada o al Cau (C/ del Bruc nº 9); a més, es fan sortides conjuntes de tot l’Agrupament com la Castanyada, Campaments de Nadal i Carnestoltes. A part, es fan diverses activitats amb altres agrupaments d’arreu de Catalunya, que també formen part del CMS, com la Pasqua i la Trobada General.

Hi haurà una reunió informativa el dia 2 d’octubre, a les 20:30h, a la Sala d’Actes dels Maristes Igualada. Per a més informació ens podeu trobar a www.aetorxa.com, Facebook i Twitter o també et pots posar en contacte amb nosaltres amb el correu aetorxa@aetorxa.com .

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.