Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

L’A.E. Torxa se’n va de Campaments de Nadal!

El cap de setmana passat, dies 6,7 i 8 de Desembre, l’Agrupament Escolta Torxa va desplaçar-se amb autocar fins la casa de colònies Mas Gircós (Garrotxa) on vam anar a passar els Campaments de Nadal. Vàrem ser un total de 83 escoltes i 17 monitors.

Cada any, els Campaments de Nadal tenen una trama. Aquesta vegada estava inspirada amb el famós personatge Sherlock Holmes i el seu ajudant Watson, els quals van haver de resoldre un cas, mentre que la resta d’activitats i jocs estaven relacionats amb aquesta animació.

El primer dia, els escoltes van arribar a la casa i van començar a descobrir-hi tots els racons. Després d’això vam dinar tots junts, abans de començar els jocs de tarda.

El segon dia vàrem anar d’excursió a Beuda, un poble prop de la casa de colònies, a uns 5 quilòmetres aproximadament. Els escoltes vam començar a caminar a les 10 del matí per arribar gairebé a la una del migdia. Un cop dinats, vàrem tornar cap a la casa i vam ser-hi abans de fer-se fosc. Més tard ens vam dutxar tots i es va fer l’hora de sopar.

L’endemà ja era el dia per marxar, s’havia fet molt curt el cap de setmana i ja ens estavem preparant la motxilla, altra vegada, per tornar a casa.
Abans de marxar però, vam fer un taller, el qual consistia en fer figures amb pals de gelat, per penjar a l’arbre de nadal.
Després d’això, ens vam acomiadar tots amb uns cants i amb l’hora dels adéus.
Finalment vam arribar a l’estació d’autobusos d’Igualada a les 7 de la tarda on els pares ens estaven esperant.

Aquesta entrada s'ha publicat a Sortides i etiquetat . Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.