Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

Celebrem la Castanyada!

Aquest passat dissabte 8 de novembre, els escoltes de l’Agrupament Escolta Torxa vam anar a celebrar la castanyada a l’ermita de Sant Martí de Massana, a prop del poble de Rubió.

Després d’una estona de caminar vam arribar a l’ermita, un espai molt bonic i adequat per poder fer tots els jocs que s’havien preparat. Al matí vam competir en grups per aconseguir els elements indispensables per una bona castanyada: la llenya, els llumins, els panellets, les castanyades i els moniatos. Tot seguit vam poder dinar i vam tenir temps lliure per descansar, jugar i fer cabanyes al bosc. A la tarda, tot i el fred que es començava a notar, vam poder superar unes proves que ens van permetre trobar la castanyera segrestada.

Després de berenar van començar a arribar les famílies mentre el nostre grup de Ròvers de primer any ens estaven cuinant el sopar. Escoltes, monitors, socis col·laboradors i famílies vam poder gaudir d’un sopar en un ambient festiu amb castanyes preparades per l’APIME que va culminar en un karaoke on qui volgués podia sortir a l’escenari a cantar una cançó. Com en qualsevol concurs, es va fer l’entrega de premis i els guanyadors es van emportar un moniato, una castanya o un panellet d’or.

En general, va ser un dia molt tranquil que ens va permetre conèixer-nos tots una mica millor i gaudir d’un entorn immillorable i d’un temps que, tot i ser fred, es va mantenir estable durant tot el dia.

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa, Activitats, Sortides. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.