Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

Iniciem el curs 2014-2015!

El dia 4 d’octubre l’Agrupament Escolta Torxa vam començar el nou curs fent cau al Col·legi Maristes d’Igualada. Ens vam dividir per branques on es van fer jocs de coneixença, activitats i animació.

El següent dissabte 11 d’octubre, els escoltes vam fer la tradicional sortida a Collbàs. Monitors i escoltes ens vam trobar al Cau a les 9.00h del matí, on ens vam posar en marxa de seguida direcció Collbàs. L’excursió va ser un bon moment per retrobar-nos, conèixer les noves incorporacions del grup, explicar les aventures de l’estiu, etc.

Al cap d’una llarga estona caminant, vam fer una parada als dipòsits de Vilanova del Camí per esmorzar i carregar les piles. Un cop vam tenir les panxes ben plenes, vam fer diferents grups d’edats barrejades per dur a terme una gimcana molt entretinguda. Vam fer la resta del camí amb l’equip de la gimcana, tot fent diferents proves que donaven pistes per descobrir qui era el rei.

Un cop a Collbàs, vam dinar i vam tenir temps lliure per jugar, divertir-nos, parlar amb els companys…

Per últim, vam tornar fent altre cop camí cap a Igualada gaudint de la natura que ens envoltava. Vam parar a una font a prop d’Igualada que va ser reconstruïda per una branca de Ràngers i Guies, la Font del Cargol, i un cop tips vam seguir el trajecte cap a Igualada, deixant endarrere un dia fantàstic ple d’anècdotes divertides i d’alegria.

Aquesta entrada s'ha publicat a Activitats i etiquetat . Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.