Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

Celebrem la Pasqua!

Els passats dies 23, 24 i 26 de Març, l’Agrupament Escolta Torxa va celebrar la Pasqua. Els més petits, els Castors i les Llúdrigues, van trobar-se a La Carral amb els seus companys de la resta d’agrupaments del Centre Marista d’eScoltes. Els Llops i les Daines van celebrar-la a la Granja Escola i els Ràngers i les Guies a Can Bajona. Per tots, quatre dies plens de jocs, tallers i antics i nous amics; i també d’excursions pel bonic Montseny.

Els més grans de l’agrupament, els Pioners i les Caravel·les, van anar de ruta pel Montseny amb els seus companys de l’A.E. La Soca (Mataró) i A. E. Arrels (Girona) i l’AECH (Barcelona) del 27 al 31. Van fer el cim del Turó de l’Home (1712 m.) i el cim de Les Agudes (1706 m.). El darrer dia van arribar a La Granja Escola, on es van retrobar amb els altres companys que van fer una ruta diferent i van poder compartir les experiències viscudes.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

1 Comentari

  1. Escrit el 22 maig 2014 a les 19:03 hores | Enllaç

    hola alex

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.