Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

Celebrem la Castanyada!

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre, l’Agrupament Escolta Torxa va celebrar la castanyada a la casa de colònies El Pinar, situada al municipi de Canyelles (Garraf). Vam sortir de l’estació d’autobusos a les nou del matí, i vora les deu l’autobús ens va deixar a la casa de colònies.

Esmorzar, descarregar motxilles i material, ràpida instal·lació a la casa i ja estàvem preparats per començar les activitats. L’activitat de matí consistia a fer una gimcana, on s’havien de superar proves diverses amb la finalitat de conèixer l’entorn amb el qual conviuríem el cap de setmana.

Havent dinat i jugat una miqueta vam passar el joc de tarda, similar a l’anterior. Es caracteritzava per la llarga durada del joc, ja que estava dividit en dues parts. La primera consistia a dur a terme una gimcana amb diferents proves que l’anterior, on cada prova era feta per dos grups i qui ho feia més bé se’ls hi donava castanyes. Havent acabat vam tenir temps per berenar, on vam menjar pa amb xocolata; seguidament cada escolta va anar a buscar jaquetes i un lot per reprendre el joc que havíem començat. Aquesta segona part consistia en què amb les castanyes aconseguides de la primera part podien comprar pistes i un tros de mapa per trobar el premi que hi havia enterrat al costat de la casa.

Un cop fet el joc vam anar a sopar i quan vam estar tots ben tips, vam realitzar el joc de nit que consistia en aconseguir cartes petites que tenien un dibuix típic de la castanyada per aconseguir que els espectres de Halloween  desapareguessin i tornessin els personatges de la Castanyada. I sí, ara ja no calia fer res més que anar a dormir, per recuperar forces de cara a l’endemà.

Transcorreguda la nit, era l’hora de llevar-se i fer les motxilles. Un cop esmorzats, vam netejar l’entorn que havíem utilitzat i degut a la pluja no vam poder fer el joc preparat i vam haver de fer cants i balls, on cada nen i nena va participar alegrament.

Com és tradició les famílies es quedaren a dinar per celebrar plegats, pares, mares, germans, mascotes i monitors, la Castanyada. Aquest any, aquells qui ho desitjaven podien assaborir el fabulós dinar que van preparar les Rovertes, el clan petit d’aquesta branca i els més grans de l’agrupament. El dinar era amanida de pasta i carn a la brasa amb bon acompanyament. I per postres hi havia panellets i Castanyes per a tothom. Com a sobretaula una competició de mímica, tararejar una cançó i dibuixar (amb dificultat) entre escoltes i pares on ens  va fer riure una bona estona, per posar fi d’aquesta manera a una Castanyada més. Mica en mica cadascú va anar marxant cap a casa seva amb la satisfacció d’haver passat una altra fabulosa castanyada amb el cau.

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.