Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Actualitat de l'Agrupament (tornar inici)

Ja hem començat el curs a Collbàs!

El passat dissabte 6 d’octubre, els escoltes de l’Agrupament Escolta Torxa van començar el nou curs amb motivació i emoció; de cap manera millor que amb la tradicional excursió a Collbàs. Monitors i escoltes ens vam trobar al Cau a les 9.00h del matí, on ens vam posar en marxa de seguida direcció Collbàs. L’excursió va ser un bon moment per retrobar-nos, conèixer les noves incorporacions del grup, explicar les aventures de l’estiu, etc.

Al cap d’una llarga estona caminant, vam fer una parada als dipòsits de Vilanova del Camí per esmorzar i carregar les piles. Un cop vam omplir les panxes ben plenes, vam fer diferents grups barrejats de diferents branques per dur a terme una gimcana molt entretinguda. Vàrem fer la resta del camí amb l’equip de la gimcana, tot fent diferents proves.

Després de caminar i finalitzar la gimcana, arribàrem a lloc, i gaudírem de la zona i el paisatge magnífic de Collbàs. Tot seguit vam dinar i vam tenir temps lliure per jugar, divertir-nos, parlar amb els companys…

Més tard, ens vam separar per branques. Cada branca va fer unes activitats diferents, algunes van fer consells a escoltes que encara no havien passat de branca, altres jocs de coneixença o altres tipus d’activitats. D’aquesta manera, vam poder conèixer millor els nous membres de les diferents branques que s’havien incorporat nous.

Finalitzat el temps per branques, tornàrem fent altre cop camí i gaudint de la natura que ens envoltava. Vam parar a Montbui poble per berenar, i un cop tips vam seguir el trajecte cap a Igualada, deixant endarrere un dia fantàstic ple d’anècdotes divertides i d’alegria. Així, que vàrem arribar a Igualada sobre les 19.00h de la tarda al Cau.

Aquesta entrada s'ha publicat a A.E.Torxa, Sortides. Desar l'enllaç. Esciure un comentari o deixar un trackback: Trackback URL.

Escriu un comentari

El teu email mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

Pots utilitzar aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.