Agrupament Escolta Torxa

Agrupament Escolta Torxa

Arxiu del curs 2006-2007 (tornar inici)

L’Agrupament al Saló de la Infància d’Igualada

gener 12th, 2007

Enguany, l’Agrupament Escolta Torxa ha estat present en el XXIIIè Saló de la Infància d’Igualada, que es va realitzar del 27 de desembre del 2006 al 4 de gener del 2007 a l’edifici de Cal Carner d’Igualada.

L’activitat que l’Agrupament Escolta Torxa va oferir a tota la quitxalla d’Igualada era un taller en el que cada nen podia crear el seu propi joc de taula i participar en torneigs per guanyar molts premis. Centenars de nens i nenes de tota la comarca van poder gaudir de l’activitat, que estava ambientada en el món del Circ, que enguany era l’eix d’animació del Saló.

El Torxa celebra la Torronada

desembre 20th, 2006

El dissabte 16 de desembre l’Agrupament Escolta Torxa va celebrar la Torronada, com ja es tradicional en aquestes dates.  Va ser una vetllada agradable on vam poder conviure escoltes, pares i monitors. Es va realitzar un passi de diapositives de les activitats del primer trimestre, i a continuació es va fer el sopar.

Els Pioners i Caravel·les van organitzar el sorteig de 7 paneres, els beneficis del qual serviran per realitzar la Ruta, que es la principal activitat de la branca de Pioners i Caravel·les. Els afortunats guanyadors de les paneres van ser les famílies Montaña-Custodi, Cañamares-Casanovas, San José-Romeu, Serra-Vendrell, Castells-Aynés, Martín-Diez i Buscart-Escoda.

Campaments de Nadal del Cau

desembre 12th, 2006

L’Agrupament Escolta Torxa vam disfrutar aquest passat pont d’uns magnífics campaments de Nadal a la Pobla de Lillet, a tocar de la serra del Cadí. Durant els tres dies que va durar la sortida vam fer diverses activitats i més de 90 escoltes i monitors vam participar d’aquesta festa.

Durant els tres dies es van fer diverses activitats, com una descoberta del poble, on els nens i nenes van buscar informació del poble tot preguntant als seus habitants. També es van fer dinàmiques i jocs per tots els escoltes. Ens vam quedar amb les ganes de fer l’excursió al Santuari de Falgàs degut a la pluja, i vam aprofitar el dia per fer jocs als boscos del voltant de la casa.

Els més grans de l’agrupament, els Ròvers, van aprofitar per fer una excursió al Pedraforca, que desprès de les nevades dels últims dies presentava una vista espectacular.

Malgrat el temps, la sortida va anar molt bé i es va poder gaudir de la natura lluny de la ciutat i en un paisatgeenvellidor.

El Cau celebrà la Castanyada

novembre 17th, 2006

El passat cap de setmana del 4 i 5 de novembre a la casa de colònies de la Censada l’Agrupament Escolta Torxa va realitzar la castanyada. La sortida va anar molt bé i més de 60 escoltes i monitors de l’agrupament van participar d’aquesta festa.

L’activitat va començar amb un joc de pistes que durant tot el matí de dissabte recorria el camí d’Igualada fins a la casa de Colonies. Un cop allà els diferents nens i nenes van continuar divertint-se i gaudint de la natura tot fent jocs relacionats amb la festa de la castanyada, com ara jocs de nit, firetes, cants, etc…

El diumenge és va fer un dinar conjunt amb els pares i mares dels escoltes i a la tarda tots van tornar cap a casa seva. El temps va acompanyar i a tots ens va quedar un bon record d’aquests dos dies.

Excursió a Collbàs de l’Agrupament Escolta Torxa

octubre 14th, 2006

Aquest dissabte passat l’Agrupament Escolta Torxa va fer la seva excursió de començament de curs a l’ermita de la Mare de Deu de Collbàs.

Una setantena de membres va emprendre el camí des de les noves instal·lacions del cau al carrer del Bruc, i durant el camí es va fer una gimcana en que van participar tant els monitors com els diferents escoltes.

El temps i el dia van acompanyar i es varen poder fer jocs i activitats perquè tots els nens i nenes del cau es tornessin a trobar amb els seus companys desprès de l’estiu, i que tots aquells nens i nenes nous comencessin a fer amistats tot jugant i rient. Cap a la tarda van tornar cap a Igualada amb una bona experiència per tornar a començar un nou curs amb ganes!

Agrupament Escolta Torxa, 2017.

Gestionat per cmsCMS i WordPress.

HTML i CSS vàlids. Disseny i programació.